Reisinformatie

Alle informatie voor je gaat backpacken! 💺

Voorbereiding

Paklijst

backpacken backpackkit paklijst

De ultieme paklijst voor backpackers. Ervaren backpackers Maaike en Ron stelden voor jou de ultieme paklijst voor backpacken samen.


Lees meer..

De reisapotheek

backpacken backpackkit gezondheid

Samen met huisarts Wouter stelden we voor backpackers de reisapotheek samen. Zo ga je voor je reis nog even langs de apotheek en drogist, om het volgende lijstje mee op reis te nemen.


Lees meer..

De ultieme to do list voor backpackers

backpackkit backpacken ultieme checklist

Ga je binnenkort backpacken? Dan moet er een hoop gebeuren! We geven je een complete checklist om je voor te bereiden op jouw grote backpack avontuur.


Lees meer..

Backpacken en geld

backpackkit backpacken geld

Je hebt genoeg geld bij elkaar gespaard en nu is het bijna tijd om op backpack avontuur te gaan! Lees voor je gaat nog even deze tips over backpacken en geld, opgesteld in samenwerking met Manon van de ABN AMRO bank in Utrecht.


Lees meer..

Een backpack kopen

backpackkit backpacken backpack

Ga je backpacken en is het tijd voor je eigen backpack? In dit artikel geven we je 8 tips voor het kiezen van de juiste backpack.


Lees meer..

Malaria

backpacken backpackkit malaria

Dorine werkt bij de GGD regio Utrecht. Daar geeft zij advies over backpacken en vaccinaties en vaccineert mensen die op reis gaan. Ze geeft meer informatie en tips over Malaria en hoe je je hier het beste tegen kunt beschermen.


Lees meer..

Reisvaccinaties

backpacken backpackkit vaccinaties

Dorine werkt bij de GGD regio Utrecht. Daar geeft zij advies over backpacken en vaccinaties en vaccineert mensen die op reis gaan. Zij vertelt Backpackkit over de 4 must have vaccinaties voor backpackers.


Lees meer..

Voorbereiding

Reisverzekering

backpacken backpackkit reisverzekering

Het afsluiten van de juiste reisverzekering is belangrijk als je gaat backpacken. Om je op weg te helpen, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt voor het kiezen van de beste reisverzekering.


Lees meer..

Veiligheid

Veiligheid op reis

backpacken backpackkit veiligheid

We denken er liever niet over na, maar het is nou eenmaal zo dat we onszelf tijdens het backpacken nog wel eens in onveilige situaties bevinden. Carrie vertelt je alles wat je moet weten over backpacken en veiligheid.


Lees meer..