Close Search
en nl de Close Search

Reisinformatie

Alle informatie voor je gaat backpacken! 💺

Malaria

backpacken backpackkit malaria

Dorine werkt bij de GGD regio Utrecht. Daar geeft zij advies over backpacken en vaccinaties en vaccineert mensen die op reis gaan. Ze geeft meer informatie en tips over Malaria en hoe je je hier het beste tegen kunt beschermen.

Lees meer..

Reisvaccinaties

backpacken backpackkit vaccinaties

Dorine werkt bij de GGD regio Utrecht. Daar geeft zij advies over backpacken en vaccinaties en vaccineert mensen die op reis gaan. Zij vertelt Backpackkit over de 4 must have vaccinaties voor backpackers.

Lees meer..

De reisapotheek

backpacken backpackkit gezondheid

Samen met huisarts Wouter stelden we voor backpackers de reisapotheek samen. Zo ga je voor je reis nog even langs de apotheek en drogist, om het volgende lijstje mee op reis te nemen.

Lees meer..

Voorbereiding

Reisverzekering

backpacken backpackkit reisverzekering

Het afsluiten van de juiste reisverzekering is belangrijk als je gaat backpacken. Om je op weg te helpen, hebben we een handig overzicht voor je gemaakt voor het kiezen van de beste reisverzekering.

Lees meer..

Voorbereiding

Paklijst

backpacken backpackkit paklijst

De ultieme paklijst voor backpackers. Ervaren backpackers Maaike en Ron stelden voor jou de ultieme paklijst voor backpacken samen.

Lees meer..

Veiligheid

Veiligheid op reis

backpacken backpackkit veiligheid

We denken er liever niet over na, maar het is nou eenmaal zo dat we onszelf tijdens het backpacken nog wel eens in onveilige situaties bevinden. Carrie vertelt je alles wat je moet weten over backpacken en veiligheid.

Lees meer..