Cadeautips voor backpackers

8 x de leukste afscheidscadeaus voor backpackers

Als je dacht dat verjaardagscadeaus lastig waren, zet je dan maar schrap. Een uniek afscheidscadeau voor iemand die voor lange tijd op reis gaat, is helemaal lastig. Daarom hebben wij de 8 leukste cadeautips voor backpackers voor je op een rij gezet. Veel plezier met geven!

1. Travel buddha, Chinese geluksmunt of gelukspoppetje – €3

Of je er nou in gelooft of niet, zowel de travel buddha als de geluksmunt en het -poppetje zijn een mooi gebaar om iemand geluk te wensen op reis. De cadeaus zijn klein van formaat en daarom makkelijk mee te nemen in een overvolle backpack. Je koopt ze bij de Wereldwinkel of toko. Een lief, klein presentje voor de toekomstige wereldreiziger!

backpackkit backpacken cadeau

 

2. Boek World of Wanderlust – €22,50

Dit boek is perfect voor de newbie-backpacker. In World of Wanderlust vertelt professioneel reiziger en blogger Brooke Saward over haar reizen en geeft handige tips over geld, solo-reizen en de mooiste bestemmingen. Inspirerend leesvoer ter voorbereiding of voor onderweg!

backpackkit backpacken cadeau

3. De Backpackkit – €95

Uiteraard, ons basispakket is hét ultieme cadeau voor de aanstaande backpacker. Met 21 reis essentials van reishanddoek tot daypack kan je geen completer cadeau geven. Geef het pakket samen met een groep vrienden en zorg dat de aanstaande backpacker goed voorbereid op pad gaat. Kan jij je vriend of vriendin met een gerust hart kan uitzwaaien op Schiphol.

backpackkit backpacken cadeau

 

4. Afscheidsvideo – €0

Dit cadeau kost wat tijd en moeite, maar dat is het zeker waard! Vraag vrienden, familie en collega’s van de vertrekkende backpacker om een afscheidsboodschap op te nemen en die naar jou te sturen. Met een simpele video editer (iMovie, Movie Maker of zelfs Powerpoint of Keynote) zet je alle flimpjes achter elkaar. Upload de video op Youtube en stuur de link met een leuk mailtje naar de backpacker. Stuur het pas als hij/zij op Schiphol staat voor een extra dramatisch effect.

backpacken backpackkit cadeau

 

5. Bucket list spelkaarten – €8,50

Iedere ervaren backpacker weet: met kaarten maak je vrienden. Deze Bucketlist spelkaarten zijn speciaal gemaakt voor reizigers! Op de kaarten staan de mooiste wereldwonderen en bestemmingen afgebeeld. Perfect om een potje te spelen tijdens een eindeloze treinrit, in het zonnetje op het strand of voorafgaande aan een avondje stappen. Winner winner, chicken dinner!

backpacken backpackkit cadeau

 

6. Backpack bestemmingen  – €20

Backpack bestemmingen

Backpackers zijn altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen! In dit boek vind je veel leuke tips van Roëll. Van de mooiste plekjes in Sri Lanka tot een roadtrip door het ruige IJsland en wekenlang rondtrekken door het imposante Zuid-Afrika. Een boek vol inspiratie voor zowel de budgetreiziger als de flashpacker.  Check het boek bij Bol.com.

 

7. Kussensloop met foto – €15

Soms zijn cheesy cadeau’s gewoon het leukst en deze is ook nog eens heel handig! Bedden in hostels zijn niet altijd even fris en dan is een eigen, schone kussensloop een uitkomst. En wat is nou leuker dan een kussensloop met foto’s van je vrienden of familie erop? Sweet dreams gegarandeerd!

backpackkit backpacken cadeau

 

8. Travel journal – €5

Door een dagboek bij te houden tijdens je reis onthoud je waar je bent geweest, wat je hebt gezien en wie je hebt ontmoet. Je kan niet alleen alles beter herinneren als je het opschrijft, het is ook leuk om terug te lezen als je weer thuis bent. Een klein notitieboekje of travel journal is dus een topcadeau voor de aanstaande backpacker. Tip: schrijf een lieve boodschap in de kaft zodat de backpacker bij het openslaan elke keer aan jou denkt.

backpackkit backpacken cadeau

 

9. Solar charger – €35

Ook al is het tijdsverschil wat onhandig, je wilt natuurlijk wel dat jouw backpack-vriend goed bereikbaar is! Daarom is een solar charger een mooi cadeau. Uiteraard, wel handig als de backpacker afreist naar een zonnige bestemming. En tegenwoordig zijn de meeste solar opladers ook waterdicht, dus kan er gewoon ge-Skyped worden vanaf het strand. Doordat een solar charger zich oplaadt met zonne-energie heeft de backpacker altijd stroom voor zijn of haar telefoon, camera of laptop. Ook kan je ‘m opladen in het stopcontact en heb je altijd een power-bank bij de hand. Backpacker blij en het thuisfront blij!

Backpackkit solar oplader powerbank

 

Meer cadeau inspiratie nodig? Bekijk onze cadeau categorie voor een selectie van onze bestverkochte cadeau’s voor backpackers.


Tweet
Share
+1
Pin it
Gerelateerde producten: