Close Search
en nl de Close Search

De laatste artikelen

backpacken backpackkit ecuador

Lorena is hosteleigenaar van Hostal Restaurante Amalur in Ecuador. Zij vertelt haar verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Ecuador.


Lees meer..
backpacken backpackkit guatemala

Jan is hosteleigenaar van The Driftwood Surfer in Guatemala. Hij vertelt zijn verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Guatemala.


Lees meer..
backpacken backpackkit chili

Daniela is hosteleigenaar van Nomada Eco-hostal in Valparaiso, Chili. Ze vertelt haar verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in het veelzijdige Chili.


Lees meer..
backpacken backpackkit vietnam

In deze Halong Bay travel guide voor backpackers vertellen we je daarom precies wat je moet weten voor een onvergetelijke Halong Bay ervaring.


Lees meer..
backpkacken vietnam backpackkit

Mai is hosteleigenaar van Ninh Binh Panorama Homestay in Ninh Binh, Vietnam. Zij vertelt haar verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in prachtig Vietnam.


Lees meer..

Koh Rong Samloem is het rustigere zusje van Koh Rong, waar je als backpacker vooral kunt genieten van het echte eiland leven. We vertellen je alles wat je moeten weten voor een tripje naar dit tropische eiland.


Lees meer..
backpacken backpackkit colombia

Tanya is hosteleigenaar van Candelos Hostel in Bogota, Colombia. Zij vertelt haar verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Colombia.


Lees meer..