Close Search
nl en de Close Search

De laatste artikelen

backpackkit backpacken panama

David is hosteleigenaar van Hostel Heike op Bocas del Toro, Panama. Hij vertelt zijn verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Panama.


Lees meer..
backpackkit backpacken vs

Bobby is hosteleigenaar van ITH Hostel and Eco Lodging in San Diego, de VS. Hij vertelt zijn verhaal en geeft informatie over backpacken in de VS.


Lees meer..
backpackkit backpacken withsundays

In deze Whitsundays travel guide voor backpackers vertellen we je precies wat je moet weten voor een onvergetelijke ervaring in de Whitsundays, Australië.


Lees meer..
backpacken backpackkit uruguay

Martin is hosteleigenaar van Hostel Punta Ballena Bar in Uruguay. Hij vertelt zijn verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Uruguay.


Lees meer..
backpacken backpackkit zuid afrika

Leigh is hosteleigenaar van Lungile Backpackers Lodge in Port Elizabeth, Zuid-Afrika. Hij vertelt zijn verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Zuid-Afrika.


Lees meer..
backpacken backpackkit laos

Als eeuwige backpacker reisde Joe in 1972 reisde de 'hippie trail', van Afghanistan naar India, door Zuid-Oost Azië en naar Australië. In Loas trouwde hij zijn huidige vrouw en bouwde Maylyn Guesthouse. Hij geeft tips over backpacken in Loas.


Lees meer..
backpacken backpackkit ecuador

Lorena is hosteleigenaar van Hostal Restaurante Amalur in Ecuador. Zij vertelt haar verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Ecuador.


Lees meer..
backpacken backpackkit guatemala

Jan is hosteleigenaar van The Driftwood Surfer in Guatemala. Hij vertelt zijn verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Guatemala.


Lees meer..