De laatste artikelen

malawi backpacken backpackkit

Reisblogster Jolande reist veel in Afrika. Een van haar favoriete backpack landen in Malawi. Zij vertelt haar verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Malawi.


Lees meer..
las terrenas backpacken backpackkit

Het dropje Las Terrenas op de Dominicaanse Republiek is een populair surfdorpje aan de noordkust van het eiland. We geven je tips over deze toffe backpack bestemming en wat er in de omgeving te zien is.


Lees meer..
backpacken afrika backpackkit

Het is gek dat niet meer backpackers naar Afrika gaan, want het continent heeft genoeg te bieden! We zien dan ook dat backpacken in Afrika in de nabije toekomst steeds populairder gaat worden. Jolande geeft je alvast een voorproefje.


Lees meer..
backpackkit backpacken panama

David is hosteleigenaar van Hostel Heike op Bocas del Toro, Panama. Hij vertelt zijn verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Panama.


Lees meer..
backpackkit backpacken vs

Bobby is hosteleigenaar van ITH Hostel and Eco Lodging in San Diego, de VS. Hij vertelt zijn verhaal en geeft informatie over backpacken in de VS.


Lees meer..
backpackkit backpacken withsundays

In deze Whitsundays travel guide voor backpackers vertellen we je precies wat je moet weten voor een onvergetelijke ervaring in de Whitsundays, Australië.


Lees meer..
backpacken backpackkit uruguay

Martin is hosteleigenaar van Hostel Punta Ballena Bar in Uruguay. Hij vertelt zijn verhaal en geeft tips en informatie over backpacken in Uruguay.


Lees meer..