De Airbnb van Dan in Las Terrenas op de Dominicaanse Republiek

Las Terrenas, Dominicaanse Republiek

In het rustige Las Terrenas verhuurt Dan uit de VS zijn huis aan gasten. De mooie stranden en het goede weer maken de Dominicaanse Republiek de perfecte bestemming voor een strandvakantie. Bekijk hier het huis van Dan.

Je woont in Las Terrenas op de Dominicaanse Republiek. Hoe is dat?

Las Terrenas is een dorpje aan de noord-oostkust op de Dominicaanse Republiek. Las Terrenas is een verborgen tropisch paradijs, met kilometers witte stranden, op het schiereiland Samaná. Het toerisme is voornamelijk gegroeid door Europeanen die de afgelopen jaren veel invloed hebben gehad op deze streek. Las Terrenas is niet toeristisch. Het is een klein dorpje dat mensen aantrekt die willen genieten van het strandleven.

Wat is de belangrijkste reden om Las Terrenas te bezoeken?

Absoluut de stranden! Het schiereiland Samaná is een beschermd natuurgebied. Je vindt er zoetwaterbronnen, watervallen en ongerepte stranden omringt door palmbomen. Door het tropische klimaat het hele jaar rond, is Las Terrenas een mooie vakantiebestemming voor mensen die van het strandleven willen genieten op een authentieke manier.

Waarom ben je begonnen met het verhuren op Airbnb?

Ons huis is centraal gelegen voor zowel de stranden, winkels en het openbaar transport. Bezoekers kunnen bij ons van een vakantie genieten die ze een kijkje geeft in het leven op een tropisch eiland.

Hoe ervaar je het hebben van gasten in je huis?

Onze Airbnb gasten zijn gewoonweg geweldig. Ze arriveren altijd vol enthousiaste om de omliggende stranden te leren kennen. Het is altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten.

Welk verhaal zul je nooit vergeten?

Het is altijd even afwachten hoe nieuwe gasten zullen zijn. Het is leuk wanneer het tussen de gasten goed klikt en er voor een paar dagen een leuke groep ontstaat. Wanneer dit in de avonden leidt tot gitaarmuziek en karaoke, kan mijn avond niet meer stuk. Dit zijn voor mij de mooiste herinneringen.


Tweet
Share
+1
Pin it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *